Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Σαβιόλα και έπονται κι άλλοι

Σαβιόλα και έπονται κι άλλοι
Πιο κοντά από ποτέ στον Σαβιόλα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος ετοιμάζει άλλα δύο μεταγραφικά «χτυπήματα».
Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται μια ανάσα από τον Αργεντινό άσο, καθώς του έχουν κάνει καλύτερη πρόταση ως προς το οικονομικό από την αντίστοιχη της Σάντος. Οι απαιτήσεις του
32χρονου επιθετικού φτάνουν το 1,9 εκατομμύριο ευρώ, με την πρόταση της βραζιλιάνικής ομάδας να απέχει από αυτό το ποσό.
Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι καλύτερη και στην ελληνική ομάδα ποντάρουν στο δέλεαρ της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο μάνατζερ του Σαβιόλα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.
Παράλληλα, με τον Σαβιόλα οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν άλλα δύο μεταγραφικά χτυπήματα με την απόκτηση των Γιοάν Μολό και Καρλ Μεντζανί. Ο Πιερ Ισά βρισκόταν σε συνεχείς επαφές με την διοίκηση της Νανσί για τον πρώτο τις προηγούμενες μέρες.
Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι τόσο μεγάλη και υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την μετακίνηση του Μολό στον Ολυμπιακό.
Όσο για την περίπτωση του Μεντζανί, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Αλγερινό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει προαναγγείλει τον ερχομό του στην Ελλάδα και στους Πειραιώτες. Ο 27χρονος στόπερ θα αποκτηθεί δανεικός, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην Μονακό.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου