Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Πως να τρως υδατάνθρακες και παράλληλα να αδυνατίζεις

Πως να τρως υδατάνθρακες και παράλληλα να αδυνατίζεις

Εάν είσαι από τους λεγόμενους "μακαρονάδες" και θέλειςνα αδυνατίσεις, μην τα βάφεις μαύρα. Το να κόψεις τους υδατάνθρακες δεν είναι ο μόνος τρόπος για να χάσεις κιλά. Εφαρμόζοντας κάποιες μικρές διατροφικές συμβουλές, σύμφωνα με το faysbook,θα δεις ότι μπορείς να απολαύσεις χωρίς τύψεις το αγαπημένο σου φαγητό και να δεις παράλληλα τη ζυγαριά να κατεβαίνει.

√ Η ώρα που θα τους φας μετράει. Σύμφωνα με έρευνες, είναι προτιμότερο να φας ζυμαρικά και υδατάνθρακες στο μεσημεριανό σου γεύμα, παρά στο βραδινό. Έτσι μπορείς να απολαύσεις άφοβα ένα πιάτο μακαρόνια, ένα σάντουιτς ή ρύζι το μεσημέρι και το βράδυ να φας κρέας, λαχανικά και μία πολύ μικρή ποσότητα υδατανθράκων.

√ Φάε «έξυπνους» υδατάνθρακες. Τι εννοούμε? Προτίμησε ζυμαρικά και ψωμί ολικής άλεσης σε αντίθεση με επεξεργασμένο αλεύρι, αφού περιέχουν λιγότερες θερμίδες, είναι πιο υγιεινά για τον οργανισμό και παράλληλα θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι.

√ Μην τους τρως μόνους τους. Ένα πιάτο γεμάτο μακαρόνια ή ένα ολόκληρο club-sandwich προσφέρει μεγάλη απόλαυση, αλλά και πολλές θερμίδες. Αντιθέτως αν περιορίσεις την ποσότητα και συνδυάσεις το φαγητό σου με σαλάτα και πρωτεΐνες, θα φας μικρότερη ποσότητα, θα πάρεις λιγότερες θερμίδες και θα μπορείς να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου φαγητό πιο συχνά.

√ Δώσε προσοχή στην ποσότητα. Τις περισσότερες φορές το μέγεθος μετράει. Δεν είναι τα μακαρόνια ή το σάντουιτς που σε παχαίνουν, αλλά η υπερβολική ποσότητα που έβαλες στο πιάτο.
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου