Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Σωτήρια απόφαση για τον Άρη: Θετική η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους!


Θετική είναι σύμφωνα με πληροφορίες
του AllAboutARIS η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για τον ΑΡΗ. Σίγουρα πρόκειται για μια σωτήρια απόφαση εν` όψει της υπαγωγής του ΑΡΗ στο άρθρο 99 και μια μεγάλη επιτυχία των διοικήσεων Ηλιάδη-Ψηφίδη, καθώς και της νομικής υπηρεσίας του ΑΡΗ.

Οι κ.κ  Αργύρης Αργυριάδης, Σπύρος Χριστοφορίδης και Στάθης Τσομίδης, έθεσαν από την αρχή ένα συγκεκριμένο πλάνο δράσης και το ακολούθησαν παρά τις αντιδράσεις. Μάλιστα έμειναν προσηλωμένοι παρά τις φωνές ακόμα και διοικητικών παραγόντων(Σκόρδας), οι οποίες ανέφεραν ότι το Δημόσιο δε θα συνεναίσει στην υπαγωγή του ΑΡΗ στο άρθρο 99, ωστόσο στο τέλος δικαιώθηκαν!

Οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει θετική εισήγηση από το “ΝΣΚ, ενώ έχει δρομολογηθεί το θέμα και από το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών. Παράλληλα, μέχρι τα μέσα της επόμενης βδομάδας η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα έχει έτοιμα τα απαραίτητα έγγραφα για να τα καταθέσει στο δικαστήριο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπαγωγής του ΑΡΗ στο άρθρο 99.

Από εκεί και πέρα, η υποχρέωση του ΑΡΗ θα είναι να πληρώσει τις οφειλές του σε 90 δόσεις(όπως προβλέπεται από το νόμο) και εφόσον τηρεί τις ρυθμίσεις δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου