Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Σε απόσταση… ασφαλείας ο Στουρνάρας από τον Βενιζέλο


1910209_600_375_-1520156780_exclusiveΤι είδαν  αυγουστιάτικα οι υπουργοί που κλήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μια συνεδρίαση που θα έκρινε την τύχη χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων που πρόκειται να τεθούν σε διαθεσιμότητα;


Στην αρχή πρόσεξαν ότι ουδείς μπορούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό του στον περίβολο του Μαξίμου, πλην βεβαίως των κκ. Σαμαρά και Βενιζέλου.
Ορισμένοι μάλιστα εισήλθαν και από την πίσω πόρτα του πρωθυπουργικού μεγάρου.
Οι υπουργοί πρόσεξαν επίσης, αναφέρει ο “Βηματοδότης”  μια κατ’ ιδίαν συνομιλία, διάρκειας 10 λεπτών, που είχαν στα όρθια οι κκ. Σαμαράς και Βενιζέλος. Παρατήρησαν επίσης ότι ο Πρωθυπουργός είχε συνεχώς μαζί του τον κ. Κυρ. Μητσοτάκη.
Μαζί μπήκαν στην αίθουσα, μαζί έφυγαν και μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνεδριάσεως ο κ. Σαμαράς έβαλε τον κ. Μητσοτάκη να καθήσει δεξιά του και τον κ. αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών να καθήσει αριστερά του
Ο κ. Ι. Στουρνάρας, θα πείτε, που συνήθως σε τέτοιου είδους συσκέψεις προετοιμασίας της άφιξης της τρόικας κάθεται δίπλα στον κ. Σαμαρά, πού κάθησε; Σε μεγάλη απόσταση από τον κ. Βενιζέλο, με τον οποίο δεν αντάλλαξαν ούτε «καλημέρα».

lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου