Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

«Λευκή» Ισοπαλία του Αρη με Πανθρακικό


«Λευκή» Ισοπαλία του Αρη με Πανθρακικό
Στον τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Αρης ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Πανθρακικό, σ' ένα ματς που όσοι τον παρακολούθησαν γρήγορα θα το ξεχάσουν. Το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο και οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν ανέτοιμες. Η μόνη ουσιαστική φάση έγινε στο 22' έπειτα από συνεργασία του Ουντότζι και του Τάτου, με τον πρώτο να
στέλνει τη μπάλα άουτ.
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ, Κάσες, Μπαϊκαρά, Τζανής, Εμπόου.
Αρης: Μπουζάνης, Ηρακλής, Τσουμάνης, Κύργιας, Πουλίδο, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Ουντότζι, Ιμπέχ, Τάτος, Μανιάς.
Χατζηνικολάου: «Και οιι δύο ομάδες δεν ήταν έτοιμες»
 «Δεν θα έλεγα ότι είχε πολύ ποιότητα το παιχνίδι, ήταν ένα μέτριο ματς, οι ομάδες δεν ήταν έτοιμες… Σε μας υπάρχει το ελαφρυντικό γιατί έχουμε καινούριους παίκτες και δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες που είναι στην ομάδα από την αρχή. Μέσα στη βδομάδα θα πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι», τόνισε για την αναμέτρηση ο Γιάννης Χατζηνικολάου.
Ενώ για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Τζον Ιμπέχ, δήλωσε: «προσπαθεί να βοηθήσει, θέλει χρόνο, αφού είναι μαζί μας μόνο 7-8 μέρες. Δεν μπορούμε να τον φορτώσουμε με ένα 90λεπτο ακόμα. Μέσα στη βδομάδα θα πάρει περισσότερο χρόνο και θα μας βοηθήσει».
egnatiapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου