Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Γ. Δατσέρης μίλησε για το ρόλο του Κώστα Σημίτη στο ΠΑΣΟΚ


Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ κι ένας από τους πιο στενούς φίλους του Ευάγγελου Βενιζέλου μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή αναφέρθηκε στο ρόλο του Κώστα Σημίτη στο ΠΑΣΟΚ.«Την παρέμβαση του κ. Σημίτη στο συνέδριο την αντιλήφθηκα σαν την πρώτη του πολιτική, καθοδηγητική, παρέμβαση μετά από 11 χρόνια. Ο κ. Σημίτης είχε να μιλήσει από
το 2004, ευθέως πολιτικά και να μιλήσει επί ευαίσθητων θεμάτων και επί καίριων θεμάτων. Δεν θέλω εγώ να τον επαναλάβω», σημείωσε ο κ. Δατσέρης.

Και πρόσθεσε: «Είπε την άποψή του για την συγκρότηση της κεντροαριστεράς που νομίζω την ευρύτητα του ΠΑΣΟΚ και όλης της κεντροαριστεράς μας βρίσκει σύμφωνους και επιπλέον θέλω να πιστεύω ότι από δω και πέρα η παρέμβασή του θα είναι πατριαρχική. Διότι ο κ. Σημίτης είναι πλέον για τη δημοκρατική παράταξη πατριάρχης. Από την ιδρυτική γενιά του ΠΑΣΟΚ είναι αυτός ο οποίος μπορεί να εμπνεύσει και να εκφράσει θέσεις που να καλύψουν όλη την παράταξη».
Ο κ. Δατσέρης αναφέρθηκε και στη Χρυσή Αυγή λέγοντας: «Στις συζητήσεις που κάνω τους τελευταίους μήνες με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο, σε όλη την Ελλάδα, διαπίστωσα μία πολύ πικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει πυρήνας της Χρυσής Αυγής χωρίς ενσωματωμένο “πρασινοφρουρό” μέσα της. Εικάζω, γιατί δεν τον ξέρω τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ότι δεν υπάρχει ούτε χωρίς κάποιον “ρέιντζερ” ή “κένταυρο”».
e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου