Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Εκατοντάδες Γερμανοί τουρίστες, στη Θεσσαλονίκη, με το κρουαζιερόπλοιο «Astor»…

Στις 8.30 το πρωί «έδεσε» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο Astor, το οποίο φέρνει στην πόλη περίπου 500 Γερμανούς τουρίστες. Το πλοίο επισκέπτεται το λιμάνι της πόλης για πρώτη φορά σήμερα, παρά τους ισχυρούς ανέμους και την φουρτουνιασμένη θάλασσα, προερχόμενο από το λιμάνι του Τσανάκαλε της Τουρκίας, ενώ θα αναχωρήσει γύρω στις 6 το
απόγευμα, με προορισμό το νησί της Νάξου.
Οι 500 Γερμανοί τουρίστες, αμέσως μόλις…πάτησαν πόδι στην πόλη επιβιβάστηκαν σε τουριστικά λεωφορεία προκειμένου να περιηγηθούν σε κοντινά αρχαιολογικά μνημεία.
Σύμφωνα με τον ναυτιλιακό πράκτορα Βίκο Παλαντζιάν, στις 31 Οκτωβρίου το λιμάνι της Θεσσαλονίκης πρόκειται να υποδεχθεί ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο, το Voyager, το οποίο και θα δώσει τη δυνατότητα σε Άγγλους τουρίστες να περιηγηθούν στην πόλη.
Σχολιάζοντας τη φετινή κίνηση των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ο κ. Παλαντζιάν επεσήμανε ότι καταγράφηκε λίγο καλύτερη σε σχέση με πέρυσι κι εξέφρασε την ελπίδα πως τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ωστόσο, το γεγονός ότι το λιμάνι της πόλης δεν έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί πολυάριθμα κρουαζιερόπλοια ταυτόχρονα, λόγω χώρου, περιορίζει σημαντικά τη δράση των πρακτόρων                                                                                                                               
ΑΜΠΕ

karfitsa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου