Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Π.Ε ΠΑΣΟΚ Δ. Μακεδονίας : Διάψευση για συμφωνία ΠΑΣΟΚ και Ν. Δημοκρατίας

Mε αφορμή τα δημοσιεύματα που έχουμε τις τελευταίες μέρες σε διάφορα μέσα του ηλεκτρονικού τύπου και σε εφημερίδες, οπου αναφέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία έχουν συμφωνήσει σε μια συγκεκριμένη υποψηφιότητα για τη Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, είμαστε υποχρεωμένοι ως Περιφερειακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας να εκφράσουμε την
απόλυτη διάψευση μας.
Τα δημοσιεύματα αυτά δεν έχουν καμία βάση, είναι ανυπόστατα , όχι μόνο γιατί δεν  υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία , αλλά γιτί δεν υπήρξε ποτέ καμία συζήτηση για το θέμα .
Με αφορμή όμως το ζήτημα αυτό,δηλώνουμε ότι η στάση του  ΠΑΣΟΚ στο θέμα των Δημιτικών και Περιφεριακών εκλογών,θα προκύψει μέσα από διάλογο με την κοινωνία και τους πολίτες στα πλαίσια φυσικά των αρχών που πρεσβεύει η παράταξη μας.
Το ΠΑΣΟΚ ως παράταξη έχει συμβάλει διαχρονικά τα μέγιστα στην τοπική αυτοδιοίκηση ,με τις νομοθετικές παρεμβάσεις του , που βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό στο σταδιακό απεγκλωβισμό της Αυτοδιοίκησης από το κεντρικό κράτος.
Η  μόνη μας λοιπόν επιδίωξη ως Περιφερειακή επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας είναι να συμβάλουμε στην επιτυχία κινήσεων που θα βοηθήσουν τνν περιοχή μας στον αγώνα για πρόοδο και προκοπή.



Για την Περιφερειακή Επιτροπή 
ΠΑΣΟΚ 
Δ. Μακεδονίας 
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου