Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Λειτουργεί και πάλι από σήμερα η φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ

Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης (ΠΦΛ) του ΑΠΘ. Μάλιστα, για πρώτη φορά η ΠΦΛ θα παρέχει καθημερινά, εκτός τους μεσημβρινού και βραδινού γεύματος και πρωινό, από 8:00 έως και 9:30. Ακόμη σε κάθε γεύμα θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία διαφορετικά πιάτα και θα λειτουργεί τα βράδια του Σαββάτου και της Κυριακής,
με στόχο να καλυφθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι ανάγκες σίτισης των φοιτητών.
Ενόψει της έναρξης της νέας χρονιάς, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΦΛ τονίζει πως είναι χρέος όλων, καθηγητών και φοιτητών, να συμβάλουν στην προσπάθεια διαφύλαξης του δημόσιου χαρακτήρα της Λέσχης και του κύριου ρόλου της, που είναι η δωρεάν σίτιση των φοιτητών του ΑΠΘ με γεύματα υψηλής και ελεγμένης ποιότητας. Στην προσπάθεια αυτή, όπως κάθε χρόνο, είναι απαραίτητο να καταγραφεί ο ακριβής αριθμός των φοιτητών του ΑΠΘ που επιθυμούν να σιτίζονται στη λέσχη, διότι με βάση αυτόν τον αριθμό καθορίζεται το ύψος της χρηματοδότησης από το Υπουργείο.
Καλούνται όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να σιτίζονται στη Λέσχη να υποβάλουν αίτηση στο Γραφείο Σίτισης, στην ΠΦΛ (Γραφείο 63, 1ος όροφος), προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου