Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Καρύδης: Το θέατρο σκιών μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται

Την κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ κατακρίνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚΔημήτρης Καρύδης, με δήλωσή του στα social media κάνοντας λόγο για «θέατρο σκιών».«Ο κ. Σαμαράς ρίχνει λάδι στη φωτιά με την θεωρία των δυο άκρων, ταυτίζοντας τη Χρυσή Αυγή με το ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που είναι αποκρουστικό και καταδικαστέο. Το συντριπτικό κτύπημα στη Χρυσή Αυγή προήλθε λόγω της πολιτικής βούλησης που "δεν
υπηρχε τόσο καιρό" όπως είπε ο κ. Σαμαράς και επιτέλους τη βρήκε έστω και αργά μετά απο μεγάλη πίεση του ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη,ταυτίζει την άνοδο της Χρυσης Αυγης με το μνημόνιο, κάτι που εναι τραγικό λαθος. Ελπίζουμε επιτέλους να πάψει να λειτουργεί συμψηφιστικά απέναντι στους εγκληματίες νεοναζιστες και φασίστες» αναφέρει.
«Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού απαιτεί εθνική ενότητα όλων των δημοκρατικών δυνάμεων κατά του νεοναζισμού, του φασισμού και της ξενοφοβίας. Ας σταματήσουν επιτέλους αυτή την ανούσια κοκορομαχία που δημιουργεί σύγχυση και απογοήτευση μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες» καταλήγει.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου