Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Πάμε Μουντιάλ! Με το 1,5 πόδι στη Βραζιλία η Εθνική!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Εθνική μας ομάδα επικράτησε της Ρουμανίας με 3-1 στο "Καραϊσκάκη" και έβαλε τις βάσεις για να πανηγυρίσει την Τρίτη το βράδυ στον επαναλληπτικό, στο Βουκουρέστι, την πρόκριση στη τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 "πετώντας" εκτός τους Ρουμάνους στη διαδικασία των μπαράζ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και θα μπορούσε να είχε φτάσει και σε μεγαλύτερο σκορ με τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως και το 3-1 μας δίνει ένα αρκετά καλό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς το οποίο και θα πάμε να υπερασπιστούμε.
Στο αποψινό παιχνίδι το σκορ άνοιξε ο Μήτρογλου στο 14΄, οι Ρουμάνοι απάντησαν γρήγορα, στο 19ο λεπτό για να πραγματοποιήσει έπειτα από 2 λεπτά, στο 21΄, το 2-1 ο Σαλπιγγίδης. Στο δεύτερο μέρος ήταν ο Κώστας Μήτρογλου και πάλι αυτός που διεύρυνε το προβάδισμα, γράφοντας το 3-1 στο 67΄. Στα τελευταία λεπτά ακυρώθηκε και γκολ του Γκέκα.
Μοναδικό αρνητικό σημείο της βραδιάς η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Κατσουράνης και του στερεί το δικαιώμα συμμετοχής στη "Νατσιονάλα Αρένα" την ερχόμενη Τρίτη. Να σημειώσουμε επίσης πως αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 92΄ο Κοστίν Λάζαρ, ο μέσος του ΠΑΟΚ που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς. Με εννέα ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοκξενούμενοι καθώς την αποβολή αντίκρυσε και ο Ρατ.
Ραντεβού λοιπόν τώρα την Τρίτη στις 21:00 όπου η ελληνική ομάδα θα επιδιώξει στο Βουκουρέστι να "σφραγίσει" το εισιτήριο για την παρουσία της σε μία ακόμη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση, στα γήπεδα της Βραζιλίας το 2014

thestival.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου