Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Επιτροπή για την υποστήριξη της Κεντρικής Μακεδονίας : Συνάντηση με τη διοίκηση και τα στελέχη της Εγνατίας Οδού Α.Ε.

Αντιπροσωπεία της  επιτροπής για την υποστήριξη της Κεντρικής Μακεδονίας,   αποτελούμενη από τους Γιάννη Μαγκριώτη, συντονιστή της επιτροπής, Χρόνη Μακρίδη, γραμματέα Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Φερενίδη, αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Πόλεως & Πολεοδομίας του δήμου Παύλου Μελά, Μαρία Γρηγοριάδου συγκοινωνιολόγο, είχε συνάντηση με τη διοίκηση και τα στελέχη της Εγνατίας Οδού Α.Ε. με θέμα τα έργα της Εγνατίας στην Κεντρική Μακεδονία.
Στο τέλος της συνάντησης, ο συντονιστής της επιτροπής, Γιάννης Μαγκριώτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Εγνατία Οδός Α.Ε. και τα στελέχη της με τη διαχρονική υποστήριξη της πολιτείας και όλων των κομμάτων, έχει κατασκευάσει το πιο μεγάλο έργο στη χώρα μας, την Εγνατία Οδό. Συνεχίζει, παρά τις χρηματοδοτικές δυσκολίες, με σημαντικά αποτελέσματα τον προγραμματισμό της. Επισημάνθηκε, πως λόγω της αναμόρφωσης του ΕΣΠΑ, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στην κανονική χρηματοδότηση των έργων, γεγονός που απαιτεί τον συντονισμό όλων μας για να μην προκύψει κενό χρηματοδότησης.
Τέλος, εκφράστηκε ο προβληματισμός στο κατά πόσο η προωθούμενη λύση για την παραχώρηση της εκμετάλλευσης των διοδίων της Εγνατίας από το ΤΑΙΠΕΔ είναι η σωστή. Τον προβληματισμό αυτό θα μεταφέρουμε και στους αρμόδιους υπουργούς».

Για την επιτροπή

Γιάννης Μαγκριώτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου