Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Βούτσης: Μας δημιουργεί πρόβλημα ο Τατσόπουλος

Κλιμακώνεται η ένταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη στάση του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου μέ νέες δηλώσεις που έκανε σήμερα ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας , Νίκος Βούτσης. «Εγώ τα είπα ευθέως. Μας παραξενεύει και μας δημιουργεί πρόβλημα. Θα μου πεις άποψή του, αλλά και οι απόψεις κριτικάρονται» δήλωσε ο κ. Βούτσης στον
ΣΚΑΙ.
«Νομίζω, ο Πέτρος δεν κατανοεί ακριβώς αυτό που λέμε ότι είμαστε σε πολιτικό πόλεμο. Δε νομίζω πως έχει την ίδια άποψη», πρόσθεσε.
Το θέμα, όπως είπε, θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. «Θα τα πούμε με τον κ. Τατσόπουλο. Θέλουμε να συζητήσουμε. Τα είπαμε μαζί και την Παρασκευή» ανέφερε ο κ. Βούτσης.
Σημείωσε ότι «υπήρχαν διάφοροι διαλογισμοί που δημιουργούσαν και δημιουργούν πρόβλημα και μας παραξενεύουν» και συμπλήρωσε ότι οι όποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν σήμερα στην Κ.Ο..
Ερωτηθείς, τέλος, για τη φημολογία περί προσχώρησης της Θ. Τζάκρη στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε: «Εμείς προχωράμε με τους βουλευτές που εξέλεξε ο κόσμος στις γραμμές μας και δεν έχουμε ενδιαφέρον ποσοτικής επαύξησης. Ενθαρρύνουμε πολιτικά, ιδεολογικά και κοινοβουλευτικά όσους σηκώσουν το ανάστημά τους. Αυτό το έκανε η κ. Τζάκρη. Θα δούμε …».


e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου