Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Μιλίνκοβιτς: Καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ

Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς για την ήττα του Αρη στην Τούμπα. Συγκεκριμένα είπε:"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Για εμάς το δυσάρεστο είναι πως πληροφορηθήκαμε ότι ο Τριανταφυλλάκος έχει κάταγμα στο δεξί πόδι και ότι θα λείψει για μεγάλο διάστημα. Ευχόμαστε γρήγορα να είναι κοντά μας. Δεχτήκαμε πίεση από τον ΠΑΟΚ, ξέραμε πως έχει εμπειρία. Το πλάνο μας ήταν να περιμένουμε και με
ορισμένες αντεπιθέσεις να βάλουμε γκολ. Ηταν καλό το πλάνο μας μέχρι ενός σημείου αλλά αποδείχτηκε πως ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και είναι μια έμπειρη ομάδα και κατάφερε να κερδίσει στο τέλος. Μέχρι το 2ο γκολ, ο Διούδης ήταν ίσως ο καλύτερός μας παίκτης. Οταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, έκανε λάθος αλλά είναι το μέλλον του Αρη αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς τον υποστηρίζουμε και δείξαμε σήμερα ως ομάδα να δείξουμε στο μέλλον κάποια καλά πράγματα".
Για την απουσία των Πουλίδο και Αγκάνθο: "Για εμάς δεν υπάρχει θέμα με τους Πουλίδο και Αγκάνθο. Ο Αγκάνθο έχει ένα σοβαρό πρόβήμα στο γόνατο και ο Πουλίδο είχε δηλώσει πως έχει πυρετό πριν την προπόνηση του Σαββάτου. Θέμα για εμάς δεν υπάρχει με τους δύο παίκτες και εμείς θα βλέπουμε ποιοι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν ένα τέτοιο παιχνίδι".
tnestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου