Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Μανιάτης: Βάζουμε τον άνθρωπο πάνω από τα κέρδη της ΔΕΗ

«Βάζουμε τον άνθρωπο πάνω από τα κέρδη της Επιχείρησης... πράξη η κοινωνική ευθύνη» είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης, αναφορικά με τη δέσμη μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση, προκειμένου να μένουν από ηλεκτρικό ρεύμα τα ευπαθή νοικοκυριά.

 
Μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, είπε: «Στις σημερινές απίστευτα σκληρές συνθήκες, απόφαση της κυβέρνησης είναι να στηρίξουμε τα νοικοκυριά που έχουν ανάγκη με ηλεκτροδότηση. Δίνουμε λύσεις με ταχύτητα, διαφάνεια, ανθρωπιά και σεβασμό στην αξιοπρέπεια του κάθε ατόμου».
 
Και πρόσθεσε: «Έχουμε κοινωνικό τιμολόγιο με έως 40% φθηνότερο ρεύμα. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που έχει εφαρμόσει αυτή την πολιτική στην ΕΕ. Όλες οι κοινωνικές δομές έχουν ηλεκτρικό ρεύμα με έκπτωση 70%, ώστε να δείξουμε ότι συμπαραστεκόμαστε. Θέλουμε να βάλουμε τον άνθρωπο πάνω από τα κέρδη της επιχείρησης. Πράξη η κοινωνική ευθύνη. Πολιτική σημαίνει αποτελέσματα στην πραγματικότητα. Προοδευτική πολιτική σημαίνει καθημερινά αποτελέσματα στην καθημερινή πραγματικότητα του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου