Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Κύλισε ο τέντζερης…

Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης ανέλαβαν σήμερα την κοινοβουλευτική «υπεράσπιση» του υπουργού των οικονομικών, πλέκοντας το εγκώμιό του.
 «Ο προϋπολογισμός πέτυχε και το οικονομικό πρόγραμμα πάει καλά. Και αυτό το πιστώνεται ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιάννης Στουρνάρας», ανέφερε ο κ. Βορίδης επαινώντας την

«αποτελεσματικότητα» του υπουργού στη συλλογή φόρων.
 
Ακόμη πιο διαχυτικός ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος φαίνεται ότι βλέπει στον υπουργό των οικονομικών το πολιτικό του alter ego.
 
«Η επιλογή του οικονομικού επιτελείου ήταν απολύτως ορθή», είπε. «Εκεί κρίνεται η πολιτική. Στο αποτέλεσμα και όχι στο αν μας αρέσει ή όχι μία δήλωση που έχει κάνει ένας υπουργός. Όλοι οι υπουργοί μπορεί να έχουν κάνει λάθη, και εγώ πάρα πολλά», πρόσθεσε και κατέληξε: «Όλοι οι υπουργοί έχουν κάνει ατυχείς δηλώσεις. Εγώ έχω το ρεκόρ σε αυτές. Ωστόσο η τελική κρίση για έναν υπουργό είναι το αποτέλεσμα του έργου του και σε αυτό ο κ. Στουρνάρας έχει πετύχει».
 
Πράγματι ο κ. Στουρνάρας δημιούργησε νέα «πεδία δόξας» για την χειροτέρευση της ποιότητας ζωής του μέσου Έλληνα στα οποία τώρα δραστηριοποιείται και ο υπουργός υγείας ως προς την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη…


politikoi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου