Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ασκούνης: Σήμερα θα γίνουν οι επανασυνδέσεις

«Εμείς χθες πήγαμε στο τοπικό κατάστημα συγκεκριμένες καταστάσεις. Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα θα γίνουν οι επανασυνδέσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Κώστας Ασκούνης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.
Ο κ. Ασκούνης υποστήριξε ότι σε κάθε δήμο η ΔΕΗ ξέρει ποια ονόματα πολιτών δεν έχουν ρεύμα. «Να μας δώσει, λοιπόν, αυτές

τις καταστάσεις, να γίνει μία γρήγορη αντιπαραβολή από τα μητρώα που έχουμε εμείς και η εκκλησία», ανέφερε ο κ. Ασκούνης, τονίζοντας ότι επανήλθε χθες σε αυτό το θέμα.
«Η ΔΕΗ ισχυρίζεται ότι είναι προσωπικά δεδομένα», επεσήμανε ο κ. Ασκούνης, υπογραμμίζοντας το εξής: «Ο στόχος μας είναι ένας: Πως γρήγορα, άμεσα θα επανασυνδεθεί το ρεύμα αυτών των συμπολιτών μας που αδυνατούν, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, να πληρώσουν το ρεύμα».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ δήλωσε ότι από την πλευρά τους έγιναν δύο προτάσεις, που, όπως είπε, είναι οι εξής: «Μείωση της κιλοβατώρας, της τιμής του ρεύματος και η δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού από μεριάς της κυβέρνησης, για να καλύψει αυτές τις ανάγκες».

«Δεν μπορούμε να παίζουμε με τον πόνο του κόσμου, όταν ο κόσμος αυτή τη στιγμή κρυώνει», πρόσθεσε ο κ. Ασκούνης, τονίζοντας ότι τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν οι όποιες κόντρες, τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου