Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Μόνη της θέλει ο Κουβέλης τη ΔΗΜΑΡ

Επιμένει στην επιλογή της πολιτικής «μοναξιάς»  ο Φώτης Κουβέλης. Μιλώντας από το βήμα του δευτέρου συνεδρίου του κόμματος ξεκαθάρισε ότι η ΔΗΜΑΡ θα κατέβει μόνη της στις ευρωεκλογές. «Στις ευρωεκλογές θα συμμετάσχουμε ως ΔΗΜΑΡ μαζί με τη συμμαχία που θα έχουμε συγκροτήσει στο πλαίσιο του προοδευτικού πόλου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 
Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο σύμπραξης με το ΠΑΣΟΚ αναφέροντας ότι «Η μη αποδοχή της πρότασης να συμπλεύσουμε με το ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο του τρίτου πόλου, δεν προκύπτει από μια λογική περιχαράκωσης. Προκύπτει από την ανάγκη και την επιλογή μας η πολιτική συμπαράταξη να έχει συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά, και συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο».
 
Φρόντισε μάλιστα να κλείσει και κάθε συζήτηση για επιστροφή του κόμματός του στην κυβέρνηση τονίζοντας : «Δε συμμεριζόμαστε το αφήγημα της επιτυχίας που καλλιεργεί η κυβέρνηση. Πιστεύουμε μάλιστα ότι συνιστά αυτοπαγίδευσή της».
 
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιλέγει για ακόμη μια φορά να χαράξει προσωπική στρατηγική, κλείνοντας την πόρτα στην ευκαιρία που προσφέρει η κίνηση των «58».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου