Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Κώστας Γκιουλέκας : O κύκλος μου στην Τοπική αυτοδιοίκηση έχει κλείσει


Για την αδράνεια της Νέας Δημοκρατίας επί ένα χρόνο να αποφασίσει τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τις εκλογές του επερχόμενου Μαΐου, που θα βρεθεί απέναντι στο Γιάννη Μπουτάρη μίλησε στη δημοτική του ομάδα ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Γκιουλέκας.

Είχαν προηγηθεί σχετικές δηλώσεις του κ. Γκιουλέκα στην
τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή ο κ. Γκιουλέκας είπε μεταξύ άλλων ότι ο κύκλος του στην Τοπική αυτοδιοίκηση έχει κλείσει. Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Παιδείας επικαλούμενος φόρτο εργασίας στο υπουργείο απουσίαζε το τελευταίο διάστημα συστηματικά από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Η σημερινή συνάντηση οργανώθηκε «κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή» όπως σχολιάζει στην «Κ» εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και για το λόγο αυτό υπήρχαν απουσίες. Την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε ο συνεργάτης του κ. Γκιουλέκα Χρήστος Δόκαλης, ενώ έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της πόλης επί της Β. Όλγας.

«Η επί ένα χρόνο αδράνεια ευτελίζει τον αγώνα όλων μας» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γκιουλέκας και συμπλήρωσε ότι ένα χρόνο περίμενε κάποια σχετική πρωτοβουλία η οποία δεν ελήφθη και γι” αυτό αποφασίζει να θέσει εαυτόν εκτός.
 Του Βαγγέλη Στολάκη
KARFITSA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου