Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

«Θερμό» επεισόδιο Συλβάνας Ράπτη και αντιπροσωπείας των 58 για τα... μάτια του Σβόμποντα

Θερμό επεισόδιο καταγράφηκε ανάμεσα σε αντιπροσωπεία των 58 και την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη για τα μάτια του Χάνες Σβόμποντα.
Οι 58 είχαν προγραμματισμένο ραντεβού με τον επικεφαλής της ευρωομάδας των δημοκρατών και σοσιαλιστών για να συζητήσουν λεπτομέρειες του ευρωψηφοδελτίου. Την συνάντηση είχε ζητήσει ο
ίδιος ο Σβόμποντα. Όμως απο το πρωί, τον ευρωπαίο αξιωματούχο συνόδευε σε κάθε του συνάντηση η Συλβάνα Ραπτη ως εκπρόσωπος του ΕΣΚ στην Αθήνα.
Μόλις οι 58 είδαν την κυρία Ράπτη πάγωσαν και διακριτικά ζήτησαν να αποχωρήσει από την συνάντηση για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με άλλους ευρωβουλευτές. Ο Σβόμποντα της ειπε να μείνει αν ήθελε όμως εκείνη αποχώρησε.
Οταν αργότερα οι 58 τηλεφώνησαν στην Συλβάνα Ράπτη για να της εξηγήσουν οτι δεν υπήρχε τίποτα προσωπικό εκείνη εμφανίστηκε έξαλλη και ανέφερε οτι θα θέσει το ζήτημα στα όργανα του ΠΑΣΟΚ.
Να σημειωθεί οτι η κ. Ραπτη ήταν παρούσα και στο ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα του κ. Σβόμποντα στις Βρυξέλλες κάτι που είχε προκαλέσει σοκ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου