Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Εξαλλες βουλευτίνες κατά Ραχήλ-Ζωής: «Δεν θα μοιράζουμε αγωγές για να κερδίζουν αυτές ψήφους»

Εξαλλες με τη «θηλυκή συμμαχία» που προτίθενται να δημιουργήσουν η Ραχήλ Μακρή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, στέλνοντας μηνύσεις και αγωγές αξιώνοντας μέχρι και 200.000 ευρώ, από όποιον εντός ή εκτός Βουλής θίγει γυναίκα βουλευτή, είναι οι υπόλοιπες βουλευτίνες. Για το λόγο αυτό ζήτησαν την έκτακτη σύγκληση της επιτροπής Ισότητας και Δικαιωμάτων του
ανθρώπου.
Σύμφωνα με το parapolitika.gr, το προεδρείο της επιτροπής έχει καλέσει όλες τις γυναίκες βουλευτές σε μια διακομματική συνάντηση την Πέμπτη, για να αντιμετωπίσουν το θέμα της διάκρισης και της λεκτικής βίας κατά των Γυναικών Βουλευτών, λόγω φύλου,  από άνδρες συναδέλφους τους, θεσμικά και πολιτικά και όχι νομικά και μοιράζοντας αγωγές και μηνύσεις. 
Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι κυρίες της Βουλής έχουν βάλει στόχο να «κόψουν» τη φόρα της Ζωής και της Ραχήλ, καθώς διαφωνούν με τη λογική των μηνύσεων και των αγωγών. «Αυτά είναι απαράδεκτα και δεν θα γίνει σπέκουλα να μοιράζονται χρήματα από τέτοιου είδους αγωγές δεξιά αριστερά και να κερδίζουν κάποιοι ψηφοφόρους, δεν λύνονται δικαστικά τέτοιου είδους επιθέσεις και ούτε και εμείς θα τρέχουμε στα δικαστήρια όταν μας επιτίθενται και μας προσβάλουν οι άνδρες συνάδελφοι μας. Θα πάμε θεσμικά και με εφαρμογή επιτέλους του Κανονισμού της Βουλής...» έλεγαν χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου