Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ποιοι εκλέγονται στο νέο ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Ανακοινώθηκαν από το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης τα τελικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών, καθώς και τα 25 μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Το μόνο που απομένει είναι η εκλογή του ή της προέδρου, που θα γίνει στον επαναληπτικό γύρο εκλογών στις 4 Μαρτίου, ανάμεσα στον
νυν πρόεδρο Νίκο Βαλεργάκη και τη Γιάννα Παναγοπούλου.
Σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση των ψήφων για τους συνδυασμούς, εκλέγονται οι εξής (στην παρένθεση οι σταυροί που συγκέντρωσαν):
• Από τη Δικηγορική Πρωτοπορία του Ν. Βαλεργάκη, οι Χρήστος Ράπτης (301), Γεωργία Βελιτζέλου - Παπαχαραλάμπους (285), Δημήτριος Φινοκαλιώτης (284), Νικόλαος Αντωνιάδης (249), και Παρασκευή (Βούλα) Σεραΐδου (234).
• Από το συνδυασμό Σύγχρονο Ρεύμα Δικηγόρων με υποψήφιο πρόεδρο τον Χρήστο Βάρδα, και οι Ευστάθιος Κουτσοχήνας (209), Πέτρος Σαμαράς (156), Γεώργιος Δακουράς (140).
• Από το συνδυασμό Ριζοσπαστική Δικηγορική Συνεργασία, με υποψήφιο τον Χρήστο Μπακέλα, και οι  Φωτεινή Αχτσίδου (168), Ρωξάνη Κωστατζίκη (154).
• Από το συνδυασμό ACTUS (ΑΚΤΟΥΣ), με υποψήφιο πρόεδρο τον Στυλιανό Μαυρίδη, και οι Βασίλειος Σιαπέρας (122), Ιωάννης Στεφάνου (119).
• Από το συνδυασμό Ανοιχτοί Ορίζοντες της Γιάννας Παναγοπούλου, και οι Νικόλαος Παπαντωνόπουλος (101), Γεώργιος Γκουτσίδης (96).
• Από το συνδυασμό Επιλογή Πράξης, με υποψήφιο τον Αντώνιο Μπιλίση, και ο Ηλίας Σαρακενίδης (111).
• Από το συνδυασμό Εναλλακτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων, εκτός από τον υποψήφιο πρόεδρο Γιώργο Τζαμαδάνη, εκλέγεται και ο Ζήσης Κλεισιάρης (175).
• Από το συνδυασμό Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων, με υποψήφιο πρόεδρο τον Βασίλειο Ματσιώρη, και η Σοφία (Σόνια) Μελανεφίδου (85).
Η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων, που κατέβηκε για πρώτη φορά στις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου με την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής, πήρε συνολικά 106 ψήφους (2,59%) και δεν εκλέγει μέλος στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΔΣΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου