Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΜΙΝΗ ΣΕ ΔΥΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ REAL NEWS ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Προβάδισμα του Γιώργου Καμίνη για το δήμο της Αθήνας δίνουν δυο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο Τύπο. Ειδικότερα, στη δημοσκόπηση της MRB για την Real News o Γιώργος Καμίνης έρχεται πρώτος με 20% και ακολουθούν Άρης Σπηλιωτόπουλος 13,4%, Νικήτας Κακλαμάνης 12,4%, Ηλίας
Κασιδιάρης 11%, Γαβριήλ Σακελλαρίδης 9,6%, Βασίλης Καπερνάρος 6,4%, Νίκος Σοφιανός 6,2% και Γρηγόρης Βαλλιανάτος με 1,7%.
Στο δεύτερο γύρο, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο νυν δήμαρχος Αθήνας κερδίζει τους τέσσερις πιθανούς αντιπάλους του: τον Α. Σπηλιωτόπουλο με 36,7% έναντι 30%, τον Ν. Κακλαμάνη με 35,6% έναντι 31,7%, τον Γ. Σακελλαρίδη με 37% έναντι 23% και τον Η. Κασιδιάρη με 51,3% έναντι 21,4%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO για το Πρώτο Θέμα, ο κ. Καμίνης καταλαμβάνει την πρωτιά με ποσοστό 18,4%.
Ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 13,1%, ακολουθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης με 12,1% ο Ηλίας Κασιδιάρης με 10,8%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 10,7%, ο Νίκος Σοφιανός με 4,7%, ο Βασίλης Καπερνάρος με 4,3% και ο Γιώργος Αμυράς με 2,6%.

Προβάδισμα του Γιώργου Καμίνη για τη δημαρχία της Αθήνας, με ποσοστό 20%, δείχνει και η δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis, που είδε την Παρασκευή το φως της δημοσιότητας.
Ο υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης εξέφρασε στο Mega την αισιοδοξία του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να βγει νικητής στο δήμο, και μάλιστα από τον πρώτο γύρο, ενώ, σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση της Metron Analysis, στην οποία καταλαμβάνει την πέμπτη θέση, εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή έχει χαμηλή αναγνωρισιμότητα συγκριτικά με τους συνυποψηφίους του.


fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου