Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Γρ. Χατζησάββας: Πρόσκληση συμμετοχής για την ανατροπή!

Πρόσκληση συμμετοχής για την ανατροπή απηύθυνε την Τετάρτη προς τους δημότες του Δήμου Νεάπολης - Συκεών, ο Γρηγόρης Χατζησάββας, μιλώντας στα Πεύκα και παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές του συνδυασμού «Αλληλεγγύη Πολιτών», του οποίου ηγείται.
Στην εκδήλωση που έγινε στο πρώην Δημαρχείο Πεύκων, ο Γρηγόρης Χατζησάββας υπογράμμισε, ότι πρώτιστος στόχος του
είναι η δημιουργία του δήμου των πολιτών, που θα χαρακτηρίζεται από ανθρωπιά και συντροφικότητα, από τόλμη, φαντασία αλλά και αποτελεσματικότητα. 
Βασικοί πυλώνες σ’ αυτή την προσπάθεια θα είναι η στήριξη της νεολαίας με συμμετοχικούς θεσμούς και πολιτικές, η συνεργασία με τους επιχειρηματίες του Δήμου για την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης και της απασχόλησης, ο δημοκρατικός προγραμματισμός με αναβάθμιση του ρόλου των τοπικών συμβουλίων και εκχώρηση αρμοδιοτήτων σ’ αυτά.
undefined
Ακόμη, άσκησε σκληρή κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή καταλογίζοντάς της έλλειψη έργου ουσίας και καθεστωτική νοοτροπία, ενώ την κατηγόρησε για την αποδιάρθρωση των υπηρεσιών του δήμου και την ανορθολογική διαχείριση των οικονομικών. 
«Τα έσοδα του δήμου αντί να επιστρέφουν με έργα και υπηρεσίες στους δημότες, ενισχύουν την εμμονή του Δημάρχου για ένα ισχυρό δημοτικό ταμείο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζησάββας.
Εξάλλου, σύμφωνα με στελέχη του συνδυασμού, το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα της παράταξης «Αλληλεγγύη Πολιτών», θα διαμορφωθεί μετά από διαβούλευση με τους πολίτες, τους φορείς και τις κοινωνικές ομάδες σε κάθε δημοτική ενότητα.

egnatiapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου