Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Στην Κεντρική Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης η Νιόβη Παυλίδου




Η ιδιαίτερη συμβολή του εμπορίου στην ανάπτυξη της Περιφέρειας συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» Νιόβη Παυλίδου στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης.
   Η κ. Παυλίδου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Λαχαναγοράς
Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Κακαφίκα, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης Γιάννη Χαραλαμπίδη, την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Κατερίνα Δεμερτζή καθώς και με το μέλος του Δ.Σ. Κώστα Κουρή οι οποίοι έθεσαν τα προβλήματα λειτουργίας της Λαχαναγοράς ενώ διατύπωσαν τις προτάσεις τους για την περαιτέρω ανάπτυξή της.
   Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι η Κεντρική Λαχαναγορά έχει άμεση ανάγκη αλλαγών και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών της, προκειμένου οι εμπορικές επιχειρήσεις της να βοηθηθούν ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στις ανταγωνιστικές συνθήκες της ελληνικής και της παγκόσμιας αγοράς.
   Από την πλευρά της η κ. Παυλίδου επισήμανε ότι, παρά το γεγονός ότι η λειτουργία της Λαχαναγοράς δεν ανήκει στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, η ίδια δίνει έμφαση στην περαιτέρω ενίσχυσή της καθώς πιστεύει ότι συμβάλει στην εξωστρέφεια και στη διάνοιξη νέων εμπορικών δρόμων. Παράλληλα ενδιαφέρθηκε να ακούσει συγκεκριμένες προτάσεις τους για την αντιμετώπιση της πτώσης του τζίρου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου