Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Ν. Ανδρουλάκης;

Μεσα στα επόμενα 24ωρα θα απαντήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης αν θα ειναι υποψήφιος για τις ευρωεκλογές καθώς εχει απαντησει στον Βαγγέλη Βενιζελο που του πρότεινε να ειναι υποψηφιος πως θέλει πρώτα να σκεφτεί όλες τις εκδοχές και μετά να λαβει την οριστική του απόφαση. Δυο θεματα που απασχολούν έντονα το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στην περίπτωση που απαντησει θετικά ειναι τι θα γινει
με τη γραμματεία του κόμματος και πως αυτη θα κινηθει σε σχεση με τις οργανώσεις και δεύτερο τι γινεται στην περίπτωση που αντιλαμβάνεται και ο κ. Ανδρουλάκης πως προωθούνται στελεχη πολιτικής επιρροής της ηγεσίας του κόμματος έχοντας ισχυρές κομματικές πλάτες.
Αφου εξεταστούν αυτα και αλλα, τότε ο κ. Ανδρουλάκης θα πει το ναί ή το οχι στον κ. Βενιζέλο. Πάντως το γεγονός πως έχουν απαντήσει αρνητικά στελεχη του ΠΑΣΟΚ οπως η Φ. Γεννηματα , ο Γ. Πεταλωτής ενω ο Μιχάλης Καρχιμάκης, δεν είχε καμια κρούση αλλα και τωρα να είχε η απάντηση του θα ηταν αρνητική αφου λεει πως εδω και ενα μήνα κάποιοι αλλοι έχουν ήδη ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα η πίεση που αισθάνεται ο γραμματέα του παςοκ ειναι τεράστια.
Τι θα αποφασίσει ο ιδιος θα κρίνει.


e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου