Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Προβάδισμα Τζιτζικώστα δείχνει νέα δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Νέα δημοσκόπηση για την Κεντρική Μακεδονία δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Τα ευρήματά της δείχνουν τον νυν Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα να αποκτά ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στους υπόλοιπους υποψηφίους, καθώς στην πρόθεση ψήφου για τις Περιφερειακές εκλογές, έρχεται πρώτος με ποσοστό
23,9%. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Γιάννης Ιωαννίδης με ποσοστό 17,9% και αρκετά πιο πίσω βρίσκονται η Δέσποινα Χαραλαμπίδου με 9,6%, ο Μάρκος Μπόλαρης με 9,5%, ο Γιάννης Ζιώγας με 4%, ο Νίκος Χρυσομάλλης με 3,5%, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος με 2,1%, η Νιόβη Παυλίδου με 1,8% και ο Θανάσης Αγαπητός με 1,1%.
Στο ερώτημα για το δεύτερο γύρο, ποιον δηλαδή επιλέγουν οι ψηφοφόροι ανάμεσα στους κυρίους Τζιτζικώστα και Ιωαννίδη, η διαφορά μεγαλώνει εντυπωσιακά υπέρ του νυν Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος συγκεντρώνει το 37% των ψηφοφόρων έναντι 20 % που επιλέγει τον κ. Ιωαννίδη.
Η δημοσκόπηση αυτή δείχνει ξεκάθαρα το άνοιγμα της ψαλίδας υπέρ του κ. Τζιτζικώστα, αφού σε σύγκριση με την προηγούμενη που είχε δημοσιευτεί πριν από περίπου ένα μήνα, η διαφορά στο δεύτερο γύρο ανάμεσα στους Τζιτζικώστα και Ιωαννίδη έχει αυξηθεί κατά 13% υπέρ του νυν Περιφερειάρχη, ενώ και στο ερώτημα που συμπεριλαμβάνονται όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες, ο κ. Τζιτζικώστας διευρύνει και στον πρώτο γύρο το προβάδισμά του και δείχνει να παγιώνει τη διαφορά που τον χωρίζει από τους συνυποψήφιους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου