Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Λοβέρδος: Ο Παπανδρέου θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ

Την εκτίμηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει έως αύριο, δήλωση στήριξης τουλάχιστον του ΠΑΣΟΚ, έκανε ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος. μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή SUCCESS STORY με τους Βασίλη Ταλαμάγκα και Γιώργο Κουβαρά. Σχολιάζοντας την παρουσία
του πρώην πρωθυπουργού στην παρουσίαση του βιβλίου της
Μαριλένας Κοππά, είπε ... πως οι κινήσεις του είναι πιθανό να μην έχουν το πολιτικό νόημα που κάποιοι δίνουν, σημειώνοντας πως η συζήτηση για το εάν ο κ. Παπανδρέου μετατοπίζεται πολιτικά ή στηρίζει άλλους δεν έχει νόημα.
Απέφυγε να κάνει εκτίμηση για τα ποσοστά που θα λάβει η ΕΛΙΑ στις ευρωεκλογές, λέγοντας πως στόχος είναι η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.
Στην κατεύθυνση αυτή ο κ. Λοβέρδος προανήγγειλε την ανάληψη πρωτοβουλίας προσωπικά μετά το πέρας των ευρωεκλογών, η οποία θα είναι ανοιχτή προς τη Δημοκρατική Αριστερά και άλλες δυνάμεις, σε μια προσπάθεια ολικής ανασυγκρότησης του χώρου. «Αν είναι κάτι στο οποίο ελπίζουμε και γι' αυτό θα παλέψουμε και θα παίξω ρόλο σε αυτό είναι μετά τις εκλογές η Ελιά να είναι η πολιτική στέγη για όλη την κεντροαριστερά και αφορά και την ΔΗ.ΜΑΡ» σχολίασε χαρακτηριστικά.
Ακόμη επισήμανε πως οι ευρωεκλογές θα είναι το πρώτο βήμα που θα δείξει εάν η Ελιά έχει την επιδοκιμασία του λαού. Εκτίμησε πως ο λαός αποδοκιμάσει τότε θα είναι εμφανές πως ο αγώνας για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς δεν έχει πάει καλά.
Απαντώντας σχετικά με τον νέο πολιτικό φορέα, το Ποτάμι: «Δεν ξέρω τι ανέρχεται η κατέρχεται στην αριστερά αλλά όσοι προσδιοριστούν, έχοντας το δικαίωμα σε αυτό τον πολιτικό χώρο, όχι με ταμπέλες αλλά και με ουσίες πολιτικών. Θεωρώ ότι είναι εξορισμού μέσα σε αυτήν την πορεία και την εξέλιξη. με ενδιαφέρει η ουσία των πολιτικών να δείχνει κεντροαριστερά. Ποτέ δεν αποκλείεται κανείς», κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

action24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου