Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Βολές Λυκούδη κατά Κουβέλη

Mέχρι και ο Σπύρος Λυκούδης μπερδεύτηκε από τις δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη από τη μία πλευρά στην εφημερίδα «Το Βήμα» και από την άλλη  στην Τρίπολη σχετικά με την προσέγγιση της ΔΗΜΑΡ για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς. «Και γώ μπερδεύτηκα έχετε δίκιο,το είδα και γω αυτό που λέτε στο Βήμα ήταν μια ευρύτερη ,πιο ανοικτόκαρδη προσέγγιση για ανασύνταξη
της κεντροαριστεράς ,χωρίς εξαιρέσεις,  μετά άκουσα την Τρίπολη ,εξαιρούσε το ΠΑΣΟΚ» είπε, συμπληρώνοντας  «υποθέτω ότι η ύστερη,αυτή της Τρίπολης ,τοποθέτηση είναι η εγκυρότερη».
«Υποστηρίζω το κόμμα μου με όλες μου τις δυνάμεις στις εκλογές με την τακτική που έχει,μετά θα δούμε τι θα κάνουμε» υποστήριξε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ σε δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ FM.
«Ζητάω από τους πολίτες να δώσουν δύναμη στη ΔΗΜΑΡ λέγοντας της ταυτόχρονα, θέλω δύναμη σταθερότητας» απάντησε σε σχετική ερώτηση.
Για την πολυσυζητημένη κοινή εμφάνιση Κουβέλη- Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, ο κ. Λυκούδης ανέφερε : «Θέλω να εκλάβω αυτή συνάντηση Κουβέλη -Παπανδρέου όπως εξαγγέλθηκε… πάμε με να μιλήσουμε για ένα βιβλίο ο πρώην πρόεδρος της και ο νυν,βέβαια υπάρχουν οι συμβολισμοί δεν ξέρω να υπάρχει άλλο σχέδιο,μπορεί να υπάρχει εγώ δεν το ξέρω»
Για την πήχη του εκλογικού αποτελέσματος που έχει θέσει η  ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές, τόνισε: «Αυτό που έχει θέσει ο Πρόεδρος ένα ευρωβουλευτή», ενώ σχετικά με το γεγονός ότι προηγείται η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια με  την ΔΗΜΑΡ, Μαριλένα Κοππά, απάντησε ότι η κ. Κοππά έχει μιά ισότιμη αντιμετώπιση.
Σε ερώτηση για το πότε θα ανοίξει ο διάλογος για την ανασύνταξη της κεντροαριστεράς, ο κ. Λυκούδης ανέφερε ότι  «τώρα πιά δεν γίνεται, λίγες μέρες από τις κάλπες. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προσπαθήσουμε με ειλικρίνεια ανασυγκρότηση της αριστεράς σε προγραμματική βάση ,την έχει ανάγκη η κοινωνία».
Δεν θα το αμφισβητήσω ήταν το λιτό σχόλιο του για το γεγονός ότι η ΔΗΜΑΡ δεν φαίνεται να πείθει τους πολίτες, σύμφωνα με τους δημοσκοπήσεις.
Τέλος, για την ληστεία στο σπίτι που σημειώθηκε στο σπίτι του, ανέφερε ότι «πήραν κάτι κολώνιες , όχι το κομπιούτερ», ενώ σε ερώτηση αν θεωρεί ότι κρύβονται πολιτικά κίνητρα πίσω από την συγκεκριμένη ενέργεια, απάντησε ότι «οι φάκελλοι που έχω στο σπίτι μου είναι απο τη Βουλή , είναι δημόσια έγγραφα».

thepaper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου