Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Μιχάλης Καρχιμάκης : Η δυσαρέσκεια μου έχει σχέση με τον ακόμα πιό σφιχτό εναγκαλισμό του ΠΑΣΟΚ με την Δεξιά

Κάποιοι επιμένουν να διαρρέουν υποβουλιμιαία,οτι η κινηση των 75 του ΠΑΣΟΚ (Kαρχιμάκης Νιώτης κ.λ.π)ειναι στο καρέ των δυσαρεστημένων γιατί δεν έγινε πρόταση συμμετοχής στην κυβερνηση.
Η κυρίαρχη δυσαρέσκεια ,έχει σχέση μονο με τον ακόμα ποιο σφιχτό εναγκαλισμό με την Δεξιά και την αίσθηση που δίδεται οτι

ενα ιστορικό κίνημα με παρακαταθήκες και προσφορά ,αφομοιώνεται και διολισθενει,απεμπολώντας την φυσιογνωμία του.
Άρα οτι ,πρόταση τέτοιου περιεχομένου και να είχε αποτολμηθεί ήταν απορριπτέα απο την εκφορά της,θα ήταν μια πρόταση χωρίς παραλήπτη .

Όσο δε για τις διαρροές περί στήριξης στις ευρωεκλογές και τον βαθμό αυτής της στήριξης.

1. Η ηγετική ομάδα με ευρηματικό τρόπο  απέκλεισε κάποιους απο το ψηφοδέλτιο,που είχαν την δυνατότητα να συμβάλουν ,λειτουργώντας  πονηρά και επιλεκτικά.!!!!

2.Αφησε ακάλυπτες 4με 5 περιφέρειας χωρίς γηγενή υποψήφιο,και σε άλλες ακόμα και πολυ μικρές είχε και δυο και τρεις...υποψήφιους !!

3.Να συγκρίνουμε τι πήραν στους νομούς τους οι αυτοαποκαλούμενοι "υπερασπιστές "της παράταξης ,και τι πήραν οι κατα την ηγετική ομάδα  δήθεν ολιγωρουντες!!!!

4.αλλωστε η πορεία μας στο ΠΑΣΟΚ  ειναι καταγεγραμμένη στις συνειδήσεις όλων  όσων μας παρακολουθούν εδώ και χρόνια απο το 1974 μέχρι και σήμερα ....οτι είμαστε εδώ παρόντες ,και παντού  κυριως ομως στα δύσκολα ,στις αγωνίες στους αγώνες στις συγκρούσεις,και  στο 8 και στο 48.

Θα μπορούσαμε να λέμε και αλλα πολλά .παρα πολλά !!!!,

Μήπως ομως τελικά οι διαρροείς ήθελαν να εννοήσουν τις παραμονές κάποιων άλλων εκλογών και χάθηκαν στο χρόνο ;

1 σχόλιο:

  1. ο καχριμακης ειναι γραφικος.δεν ξερει τι θελει.το πασοκ πρεπει να ειναι στην κυβερνηση .δυστυχως.δεν συμφερει το πασοκ αλλα τους ελληνες.και το πασοκ υπαρχει για τους ελληνες οχι για το ιδιο και τον καχριμακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή