Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ο διευθυντής του Αλ. Τσίπρα Ν. Παππάς δείχνει τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ

Το αιχμηρό σχόλιο του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα για τον Κώστα Καραμανλή
Ενισχύοντας το κλίμα προεκλογικής περιόδου, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του κάνει λόγο για στρατηγικές κινήσεις και πολιτικά ανοίγματα που θα
φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδυναμία.
Σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη εφημερίδα Real News, ο κ. Παππάς δεν αποκλείει κυβερνητική συνεργασία, επισημαίνοντας πως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. «Η κυβέρνηση σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε ενδεχομένως να υποστηριχθεί και από ευρύτερες δυνάμεις», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς.
Σχολιάζοντας το επίμαχο θέμα της προεδρικής εκλογής, και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Φώτη Κουβέλη τόσο το πρόσωπο «κλειδί» για την Προεδρία της Δημοκρατίας όσο και προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά για τη θέση, ο κ. Παππάς δηλώνει πως από τη στιγμή που ο κ. Κουβέλης δηλώνει ενεργός στην πολιτική δεν καταλαβαίνει «ποιον διευκολύνει η συνέχιση της συζήτησης γύρω από το πρόσωπό του για την προεδρία της Δημοκρατίας».
Κληθείς να σχολιάσει τον Κώστα Καραμανλή δηλώνει πως «οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις προηγούμενες κυβερνήσεις είναι γνωστές. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο καθένας χαρακτηρίζεται από τις πολιτικές του θέσεις και από το επίπεδο πολιτικού πολιτισμού που εκπέμπει».
Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi
e-giakoumis

1 σχόλιο: