Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Τσοβόλας: το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο ύπαρξης

Ο λαός δεν θα συγχωρέσει ποτέ τον Γ. Παπανδρέου, είπε ο Δ. Τσοβόλας. Τι λέει για το «Τσοβόλα δώστα όλα» του Ανδρέα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν συμβιβαστεί έχει ελπίδες.Σύμφωνα με τον Δ. Τσοβόλα το ΠΑΣΟΚ «δεν έχει λόγο ύπαρξης γιατί έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη ΝΔ».
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με δηλώσεις του «στο
Κόκκινο», σημείωσε ότι το σημερινό κόμμα «δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το προοδευτικό, πατριωτικό ΠΑΣΟΚ της κοινωνικής δικαιοσύνης» γιατί έγινε «δεξιότερο της δεξιάς».
Το σημερινό κόμμα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το προοδευτικό, πατριωτικό ΠΑΣΟΚ της κοινωνικής δικαιοσύνης γιατί έγινε δεξιότερο της δεξιάς
Αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου είπε ότι ο ελληνικός λαός δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ «επειδή έβαλε τη χώρα στο ΔΝΤ», ενώ αναφερόμενος στο περίφημο «Τσοβόλα δώστα όλα» ο πρώην υπουργός του Ανδρέα Παπανδρέου τόνισε πως «το συγκεκριμένο σύνθημα δεν είχε καμία σχέση με τα οικονομικά, αλλά ήταν μια αυθόρμητη απάντηση του Ανδρέα Παπανδρέου στα συνθήματα του κόσμου».
Τέλος, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «σε περίπτωση που υπάρχει ενότητα στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα δεν μπει στη λογική του συμβιβασμού με την εγχώρια οικονομικά ελίτ και με ξένες δυνάμεις, θα μπορέσει να επιβιώσει». Στην αντίθετη περίπτωση «θα είναι μια παρένθεση που θα απογοητεύσει τον ελληνικό λαό».

thetoc

1 σχόλιο: