Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) , ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών της Μεσογείου (AFAEMME) και Σύνδεσμος των Μεσογειακών Εμπορικών & Βιομηχανικών Επιμελητηρίων (ASCAME)
Διοργανώσαν  την Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας (Female Entrepreneurial Week) στις 11-14 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel, Θεσσαλονίκη.
Το συνέδριο οραματίζεται να δημιουργήσει ένα ενιαίο δίκτυο γυναικείας επιχειρηματικότητας με τη συμμετοχή γυναικών από το χώρο της Μεσογείου και των Βαλκανίων. Στηρίζοντας πάνω απ’ όλα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, ο Σ.Ε.Γ.Ε., προσπαθεί να φέρει σε επαφή γυναίκες επιχειρηματίες από διαφορετικές περιοχές. Στόχος ήταν, μέσα από το συγκεκριμένο συνέδριο, να δημιουργηθούν ισχυροί δεσμοί και νέες συνεργασίες όχι μόνο ανάμεσα στις γυναίκες επιχειρηματίες, αλλά και ανάμεσα στις γυναικείες οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στις υπό συζήτηση περιοχές.
Η Πρωτοβουλία Κεντρική Μακεδονία Μπροστα συμμετείχε ενεργά στις εργασίες του συνεδρίου στηρίζοντας την ανάγκη ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στη περιοχη,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου