Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ντόρα Μπακογιάννη: έχω την καλύτερη γνώμη για τον Σταύρο Δήμα

Στην επίσπευση της προεδρικής εκλογής και στον Σταύρο Δήμα αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη με δηλώσεις της στον Bήμα FM.
Μιλώντας πριν την τελική ανακοίνωση του ονόματος, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι έχει την καλύτερη γνώμη για τον Σταύρο Δήμα, τόνισε ότι σωστά ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να
επιταχυνθεί η διαδικασία της εκλογής προέδρου και επανέλαβε ότι καθένας πρέπει «να πάρει και τις ευθύνες του».
«Έχω την καλύτερη γνώμη για τον Σταύρο Δήμα, εννοείται» είπε η κ. Μπακογιάννη. «Είναι ένας άνθρωπος που έχει ευρωπαϊκό προφίλ, που μπορεί να σταθεί και να ταξιδέψει. Έχω την καλύτερη άποψη για τον Σταύρο Δήμα. Το πρόσωπο δεν είναι θέμα σήμερα. Θα μπορούσαν και οι 280 να ψηφίσουν ένα πρόσωπο. Αυτό είναι το θλιβερό της όλης ιστορίας και γι’ αυτό, όταν θα κάνουμε την αναθεώρηση του Συντάγματος, την οποία ελπίζω ότι θα κάνουμε σε αυτή τη Βουλή, πρώτα ο Θεός, θα πρέπει το θέμα να λυθεί: ο Πρόεδρος να εκλέγεται από το λαό» είπε η κ. Μπακογιάννη.
Για την επίσπευση της προεδρικής εκλογής, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι νομίζει πως ήταν εθνικά επιβεβλημένο. «Πολύ σωστά ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να επιταχύνει τη διαδικασία. Πολύ ορθώς. Να τελειώνουμε με τις αμφιβολίες και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Να σας πω και κάτι; Καθένας να πάρει και τις ευθύνες του» τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου