Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Εσωκομματικές αιχμές και πολαπλά μηνύματα Βενιζέλου με πολλούς αποδέκτες

Αρκετές ήταν οι αναφορές  με εσωκομματικές αιχμές, αν και χωρίς να κατονομάσει, που έκανε ο Πρέδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της συντονιστικής γραμματείας της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για το συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.
Χαρακτηριστικά είπε ότι «υπάρχει πάντα το πρόβλημα των
ασύμμετρων καταστάσεων, λίγοι άνθρωποι, ακόμα και ένας άνθρωπος αρκεί για να αδικήσει τη δουλειά πολλών άλλων και υπάρχει μία ευκολία που κάνει κάποιους να ασεβούν απέναντι στην Ιστορία, αλλά και στο παρόν και το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης». «Όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και όλα τα πράγματα είναι ακόμα πάρα πολύ νωπά» τόνισε για να προσθέσει ότι δεν μιλά για αυτά τα θέματα γιατί έχει άλλες προτεραιότητες, σε σχέση με τη χώρα, την οικονομία, τη διαπραγμάτευση, την εξωτερική πολιτική. «Ο νους μου είναι πάντα στην παράταξη, στο ΠΑΣΟΚ και τον ρόλο του αλλά δεν μπορούμε εμείς να τροφοδοτούμε με εσφαλμένες εντυπώσεις τον δημόσιο διάλογο» είπε.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εκτίμησε πως «θα περάσουμε αυτό το εμπόδιο και θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας» συμπληρώνοντας: «Δεν έχω κανένα στοιχείο, έχω μία ελπίδα ότι οι βουλευτές θα συμπεριφερθούν με υπευθυνότητα». «Αυτό που είναι αδιανόητο είναι μετά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο δικός μας χώρος να γίνει πηγή αβεβαιότητας και αστάθειας για τη χώρα» σημείωσε για να προσθέσει: «Αυτό δεν το αντέχει και δεν το ανέχεται ούτε η χώρα ούτε η παράταξη και δεν θα το αφήσω να γίνει». «Το μήνυμά μου είναι πολύ καθαρό: Αυτό το παιχνίδι εις βάρος της χώρας δεν θα παιχτεί. Δεν επιτρέψω να γίνει αυτό το παιχνίδι εις βάρος της χώρας» επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου