Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Σ. Τσιτουρίδης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές

Παρά τα «θρυλούμενα» για επιστροφή του στην πολιτική σκηνή ο άλλοτε λοχαγός του Καραμανλισμού και πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης θα παραμείνει ένας απλός υπάλληλος της Κομισιόν.
«Στις προσεχείς εκλογές, η παρουσία μου στα πολιτικά δρώμενα θα περιοριστεί στο να ψηφίσω στη γενέτειρα μου, στο Κιλκίς»
, δήλωσε την Δευτέρα ο ίδιος όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους κατά την παρουσίαση του βιβλίου του, με τίτλο: «Ευλογημένη η γη». 
Στο βιβλίο του καταγράφει προτάσεις σχετικά με τον αγροτικό τομέα, οι οποίες σημείωσε ότι δεν δεσμεύουν ούτε τη Ν.Δ.,ούτε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή,την οποία υπηρετεί.
   Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός, η γενική γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών Μάγδα Καρακόλη,ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Γκιουλέκας,ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Μηνάς Σαμαντζίδης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κ.α.
   Για το βιβλίο μίλησαν ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Σωτήρης Κούβελας, ο πρώην ευρωβουλευτής Γιάννης Γκλαβάκης,η καθηγήτρια Παρούλα Νάσκου-Περράκη και ο πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Δημήτρης Λακασάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου