Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φώναζε όλο το διάστημα της κρίσης πως δεν υπήρχε σχέδιο Β και πως ο δρόμος της ανάπτυξης της οικονομίας δυστυχώς ήταν ένας.
Ο κύριος Βενιζέλος έχει ζήσει όλη την περίοδο της κρίσης, έχει ζήσει διαπραγματεύσεις σκληρές από το 2011 ως υπουργός των οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου. Και στην
προεκλογική περίοδο του 2012 αλλά και τώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έλεγε πως δεν υπάρχει άλλο σχέδιο για την έξοδο από την κρίση.
Μετά και τις διαπραγματεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ ο κύριος Βενιζέλος αισθάνεται δικαιωμένος από τις εξελίξεις .
Σε κάθε ευκαιρία θα τονίζει πως το ΠΑΣΟΚ δικαιώνεται και το ίδιο συμβαίνει και με τον ίδιο προσωπικά καθώς θεωρεί πως έχει λοιδορηθεί όσο κανένας Έλληνας πολιτικός.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να επιτεθεί και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ για τοαντιμνημονιακό παρελθόν της.
Όπως λένε συνεργάτες του, μέσα του πιστεύει πως θα έρθει και η ώρα που το ΠΑΣΟΚ θα ανεβεί και πάλι στην εκτίμηση του ελληνικού λαού, όταν έρθει η στιγμή να καταλάβουν όλοι πως το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε ήταν η πιο ανώδυνη και πιο ασφαλής επιλογή.
Πάντως, είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τη νέα κυβέρνηση όπου χρειαστεί, την ίδια ώρα που πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ βλέπουν πολιτικές εξελίξεις, που μπορεί να προκύψουν από ισχυρές αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από την επίτευξη συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου