Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Παραιτήθηκε απο συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου η Ρεγγίνα Βάρτζελη

Απώλειες Γιώργου Παπανδρέου 
Η παραίτησή της έγινε αποδεκτή και ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής ανήρτησε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια την απόφαση για τη λύση της υπαλληλικής σχέσης της Ρεγγίνας Βάρτζελη -Δρακοπούλου, η οποία κατείχε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο Γραφείο του πρώην
Γιώργου Παπανδρέου.
Οι λόγοι που υπέβαλε την παραίτησή της είναι γιατί η ίδια έκανε τα χαρτιά της και συνταξιοδοτήθηκε. πρόκεται για την πιο παλιά συνεργάτη  του Γιώργου Παπανδρέου η οποία όλα τα χρόνια που ήταν δίπλα του ήταν η σκιά του. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε έκανε όχι μόνο γίλους αλλά και πολλούς εχθρούς. ιδίως την περίοδο που ο κ. Παπανδρέου εξελ΄γη πρωθυπουργός τον Οκτώβριο του 2009.
Διετέλεσε διευθύντρια του πολιτικού του γραφείου, διευθύντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και ήταν για πάνω από 2 δεκαετίες το δεξί χέρι του Γ. Παπανδρέου. Με σπουδές στη Νομική, εργάστηκε ως δικηγόρος στο Μετοχικό Ταµείο Στρατού, όταν την ανακάλυψε ο πρώην Πρωθυπουργός και έκτοτε δεν «ξεκόλλησε» από το πλευρό του. Εκτός από μια περίοδο, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.
παρ όλα αυτά δεν δίσταζε να έρχεται σε σύγκρουση μαζί του. όπως τότε λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2014, όταν έμαθε ότι ο Παπανδρέου ετοιμάζεται να κάνει κόμμα, του εξέφρασε φορά την αντίθεσή της.

 e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου