Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Συνελήφθησαν ένας 32χρονος και ένας 64χρονος αλλοδαπός στο Κιλκίς για μεταφορά μεταναστών

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 32χρονος, για παράνομη μεταφορά μεταναστών.
Στόχος του ήταν να τους μεταφέρει εκτός της χώρας και σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.

Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε ο 32χρονος, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 2 υπηκόους Ιράκ, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από την χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Επιπλέον, για τους παραπάνω μετανάστες προέκυψε ότι είχαν παραβιάσει περιοριστικό όρο, της μη μετάβασής τους στο Νομό Κιλκίς.
Κατασχέθηκαν, 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στη κατοχή του 32χρονου οδηγού, καθώς και το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.
Παράλληλα, και πάλι στο Κιλκίς συνελήφθη 64χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε με όχημα συνολικά 15 αλλοδαπούς μεταξύ των οποίων και 8 ανήλικα παιδιά έναντι χρηματικής αμοιβής!
Πιο συγκεκριμένα στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε ο 64χρονος, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 2 γυναίκες και 5 άντρες - υπήκοοι Συρίας - εκ των οποίων οι 4 συνόδευαν 8 ανήλικα παιδιά, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από την χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Επίσης για 5 εκ των παραπάνω μεταναστών, προέκυψε ότι είχαν παραβιάσει περιοριστικό όρο, της μη μετάβασής τους στο Νομό Κιλκίς.
Κατασχέθηκε, το χρηματικό ποσό των 410 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στη κατοχή του 64χρονου, καθώς και το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς.
Επιπλέον για τον οδηγό του οχήματος διαπιστώθηκε ότι στερείται της άδειας ικανότητας οδηγήσεως. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης Κιλκίς.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου