Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Επιστολή Φώφης στον Βούτση για το δημοψήφισμα

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννημματά στέλνει Σκανδαλίδη και Ιωαννίδη στη διακομματική για το δημοψήφισμα και στέλενει επιστολή στον υπουργό εσωυερικών με την οποία του επισημαίνει:

Αγαπητέ Νίκο
Μετά την απόφαση του Πρωθυπουργού, της Κυβέρνησης και της Βουλής των Ελλήνων , έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το δημοψήφισμα της Κυριακής.
Μας μένουν ελάχιστες ημέρες. Γι’ αυτό εύχομαι και ελπίζω το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης να οργανώσει και να εγγυηθεί την άψογη διεξαγωγή και την διαφάνεια της διαδικασίας ώστε να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το κύρος της.
Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης πρέπει να ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπει η εκλογική νομοθεσία, ο σχετικός νόμος (Ν4023/2011) το αντίστοιχο κωδικοποιημένο διάταγμα 26/2012 καθώς και να συγκροτήσει την προβλεπόμενη από τον νόμο διακομματική επιτροπή.
Το ΠΑΣΟΚ θεωρεί χρέος του, να συμβάλει εποικοδομητικά στην προσπάθεια του Υπουργείου και να έχει, για λόγους δημοκρατικής τάξης, ουσιαστική πληροφόρηση για τον σχετικό σχεδιασμό.
Για το λόγο αυτό διαπιστεύουμε ως εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ δύο στελέχη μας που έχουν γνώση και εμπειρία, τον κο Κώστα Σκανδαλίδη και τον κο Γιάννη Ιωαννίδη

e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου