Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Θερμή υποδοχή στο Ρέθυμνο με μαντινάδες για τη... γλώσσα του Κυριάκου

"Όπως φοβάται η ελιά το τσίμπημα του δάκου, ετσά και ο ΣΥΡΙΖΑ τη γλώσσα του Κυριάκου" ήταν μια από τις μαντινάδες που είπαν στον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη οι κάτοικοι του Ρεθύμνου, κατά την περιοδεία του στην περιοχή.
Μάλιστα, οι αυθόρμητες μαντινάδες τον έκαναν και γέλασε αρκετές φορές. Την παραπάνω μαντινάδα μάλιστα, φρόντισε να την ανεβάσει και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tweeter. 

Μεταξύ άλλων, άκουσε και τις εξής:
"Κυριάκο στην πατρίδα μας έχεις πολλά να δώσεις
σαν άλλους που μας τάξανε και εσύ μην μας προδώσεις".

"Κυριάκο έχεις όραμα φαίνεται στη θωριά σου
για κείνο σε στηρίζουμε και είμαστε κοντά σου".

"Πώς έχεις ανοιχτό μυαλό ποιος θα το αμφισβητήσει
τον Μητσοτάκη για αρχηγό καθένας ας ψηφίσει".

Ο ίδιος ο υποψήφιος πρόεδρος τόνισε ότι εισπράττει μια πάρα πολύ θερμή υποδοχή επιστρέφοντας στις ρίζες του, στο νησί του, τον τόπο του. Χάρηκε πάρα πολύ που βρήκε παλιούς και νέους φίλους "οι οποίοι εκφράζουν έναν πολύ υγιή προβληματισμό για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας. Πιστεύω, συνέχισε, ότι έχω διαμορφώσει πια τις συνθήκες ώστε αυτή η υποψηφιότητα να περπατήσει πολύ καλά όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το μήνυμά μου είναι πολυ΄ξεκάθαρο. Θέλω να μετατρέψω τη Νέα Δημοκρατία από ένα συρρικνωμένο κόμμα, σε μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος να φέρο πίσω τον κόσμο που έχει φύγει και να μπορέσουμε να μιλήσουμε και πάλι στις παραγωγικές τάξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου