Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Φώφη Γεννηματά: Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στις ισοπεδωτικές προτάσεις του ΔΝΤ

Η Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας της επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 
Συγκεκριμένα η Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απευθυνόμενη προς τον πρωθυπουργό είπε πως "κύριε Τσίπρα ήρθατε
εδώ για να πολώσετε. Και ο κ. Μητσοτάκης ακολούθησε και χαθήκατε στη μετάφραση. Θα μείνουμε μακριά από τις κοκορομαχίες σας. Ήρθαμε με τις προτάσεις μας και δεν ακούσαμε καμία απάντηση από εσάς, παρά μόνο ψέματα. Ακούσαμε να μας λέτε ότι δίνετε και αυξήσεις".

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά "ο κύριος υπουργός έχασε τη μπάλα. Οι προοδευτικοί πολίτες αντιλαμβάνονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν και δεν μπορεί να γίνει Δημοκρατική Συμπαράταξη". "Θα σταθούμε δίπλα στους πολίτες που αγωνίζονται αλλά θα σταθούμε απέναντι στον λαϊκισμό. Η χώρα δεν αντέχει άλλο διχασμό, δεν αντέχει άλλες πλατείες του μίσους" πρόσθεσε. 
Καταλήγοντας η Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε πως "σε ότι μας αφορά: Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στις ισοπεδωτικές προτάσεις του ΔΝΤ. Τα ζήσαμε ξανά και εμείς αλλά μας υπονομεύατε. Σας δώσαμε ένα διαπραγματευτικό ατού, εάν είχατε τη δυνατότητα να διαπραγματευτείτε. Έχετε 153 βουλευτές. Εάν πιστεύετε ότι αυτές οι καταστροφικές ρυθμίσεις περνούν, ιδού η Ρόδος! Ψηφίστε τα και θα σας κρίνει η ιστορία". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου