Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

4 τηλεοπτικές άδειες σε διαγωνισμό fast track προωθεί ο Παππάς

nikos-pappasΜετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιας για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών τόνισε πως ο διαγωνισμός που θα κάνει η κυβέρνηση θα είναι fast track.
Στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι αύριο κατατίθεται και ψηφίζεται διάταξη που θα ορίζει ότι οι τηλεοπτικές άδειες
εθνικής εμβέλειας θα είναι τέσσερις. Με αυτόν τον τρόπο, επισήμανε, θα αποφευχθούν οι κακοδαιμονίες του παρελθόντος και θα δημιουργηθούν τηλεοπτικά σχήματα οικονομικά βιώσιμα.
Ανέφερε ότι έλαβε τέλος ο καιρός υπομονής της κυβέρνησης απέναντι στην αντιπολίτευση, για επίτευξη συναίνεσης για τη συμπλήρωση των θέσεων του ΕΣΡ και χαρακτήρισε την άρνηση συναίνεσης ως «θεσμική εκτροπή», καθώς η συναίνεση εν προκειμένω δεν είναι προαιρετική, αλλά επιβάλλεται από το Σύνταγμα. Κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι προσπάθησε έτσι να βραχυκυκλώσει την προσπάθεια ρύθμισης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, για να προσθέσει ότι είναι κρίμα που ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε τη θητεία του ως πρόεδρος ξεπληρώνοντας γραμμάτια στη διαπλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου