Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Επίσκεψη στην Χαλκιδική-Νέα Τριγλιά πραγματοποίησε κλιμάκιο του Αγροτικού Τομέα του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ. Τα στελέχη Νίκο Μπουνάκη, γραμματέα του Τομέα Αγροτικής Πολιτικής του κόμματος και Μενέλαο Γαρδικιώτη, γενικό γραμματέα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, καλωσόρισε το μέλος της γραμματείας οργανωτικού και υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής Πάνας Απόστολος.
Ο κ. Μπουνάκης δήλωσε...
χαρούμενος που βρέθηκε στην περιοχή σε ένα πλαίσιο επισκέψεων που έχει ξεκινήσει σε όλη τη χώρα εδώ και αρκετό καιρό. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Μπουνάκης, το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ έχει επιλέξει να επενδύσει στον αγροτικό τομέα, καθώς μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έξοδο της χώρας από την κρίση. 
Στη συνέχεια κατηγόρησε τη σημερινή κυβέρνηση ότι έχει στοχοποιήσει τους αγρότες με φόρους που δεν επιτρέπουν στα ελληνικά προϊόντα να είναι ανταγωνιστικά, ενώ για το νομοσχέδιο που βρίσκεται στα «σκαριά», τόνισε ότι στην ουσία δημεύει το αγροτικό εισόδημα και κάλεσε την κυβέρνηση να το αποσύρει το συντομότερο.
Από την πλευρά του, ο Μενέλαος Γαρδικιώτης ανέφερε ότι αυτές οι συναντήσεις και ο διάλογος από τον αγροτικό τομέα του έχουν ξεκινήσει πολύ πριν και απλώς συνέπεσαν με τις αγροτικές κινητοποιήσεις. Τόνισε δε, ότι στόχος του είναι ο αγροτικός τομέας να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση. Πρόσθεσε ακόμη ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα και σκοπός τους είναι με το διάλογο, σε κάθε «γωνιά» της Ελλάδος, να διαμορφώσουν από κοινού με τους πολίτες την πρόταση για την επόμενη μέρα. Σχετικά με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που βρίσκεται στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Γαρδικιώτης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι δεν πρόκειται να περάσουν αυτά τα μέτρα, που στην ουσία απομακρύνουν τους νέους ανθρώπους από την ύπαιθρο.

Από τη πλευρά του ο κ. Πάνας τόνισε ότι ο αγροτικός τομέας αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης και παραγωγής νέου πλούτου για την ελληνική οικονομία, λέγοντας ότι η κυβέρνηση  έχει στοχοποιήσει όλους τους παραγωγικούς τομείς της χώρας και ειδικά τον αγροτικό τομέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου