Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Τάκης Αράπογλου: Ο "Στουρνάρας" του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τάκης Αράπογλου: Ο "Στουρνάρας" του Κυριάκου Μητσοτάκη - Κεντρική ΕικόναΜε ανθρώπους της αγοράς συνομιλεί τακτικά το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης,θέλοντας να επεκτείνει και άλλο το δίκτυο συνομιλητών του με ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά την αγορά και
τα δεδομένα της. Στο πλαίσιο αυτό σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας, με τον Τάκη Αράπογλου. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας επί Κώστα Καραμανλή, ο κ. Αράπογλου έχει εκτός από μεγάλη εμπειρία και μία πολύ μεγάλη επιτυχία στο παλμαρέ του , την εξαγορά της τουρκικής τράπεζας Finansbank από την Εθνική.
Ο κ.Μητσοτάκης εκτιμά πολύ τον τραπεζίτη και κάποιοι πάνε ένα βήμα πιο μακρυά μιλώντας για πιθανή αξιοποίηση του στο ενδεχόμενο που η ΝΔ επιστρέψει στην εξουσία στο άμεσο ή απώτερο μέλλον. Ο κ. Μητσοτάκης εξάλλου έχει μιλήσει για αξιοποίηση στελεχών από τον χώρο της αγοράς, είτε πριν από τις εκλογές , είτε μετά και είναι λάτρης του μοντέλου Στουρνάρα που ακολούθησε ο Αντώνης Σαμαράς. 

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου