Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Μπακογιάννη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αγαπά τους φτωχούς και θέλει να αυξηθεί ο αριθμός τους»

Αποτέλεσμα εικόνας για ntora mpakogianniΗ Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε από το βήμα της Βουλής, σχολιάζοντας τον προτεινόμενο σχηματισμό υπερταμείου όπου θα εντάσσονται εκατοντάδες φορείς του δημοσίου προς αποκρατικοποίηση ότι ούτε στην «ταπεινωτική» σύμβαση των Βερσαλλιών που υπέγραψε η Γερμανία μετά
τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο «και ήταν η αιτία του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου», δεν προβλεπόταν τέτοιο ταμείο.
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προειδοποίησε ότι ο σχηματισμός αυτού του ταμείου που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο, θα έχει την δυνατότητα να ελέγχει το σύνολο της δημόσιας περιούσίας «χωρίς δημοκρατικό έλεγχο». «Αυτό το δικαίωμα δεν σας το δίνουμε εμείς οι φιλελεύθεροι», πρόσθεσε.
Η κα Μπακογιάννη έκανε λόγο για «παράδοση της εθνικής κυριαρχίας» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως «ο ΣΥΡΙΖΑ αγαπά τους φτωχούς και γι’ αυτό θέλει να μεγαλώσει ο αριθμός τους», εκτιμώντας πως θα φτωχοποιηθεί μεγάλο τμήμα της κοινωνίας.
Κλείνοντας, η βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε πως οι δημοσιονομικοί στόχοι δεν πρόκειται να επιτευχθούν και αυτό θα σημάνει την ενεργοποίηση του αυτόματου κόφτη, προβλέποντας πως η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να κόψει «άτσαλα» αρκετές δαπάνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου