Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Νέα γκάφα Πολάκη

Νέα γκάφα Πολάκη
Σε ακόμη μια γκάφα υπέπεσε ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου στη βουλή.  Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατήγγειλε ονομαστικά τη νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθηνά Οικονόμου Σκορδά,
λέγοντας πως είναι "της γνωστής οικογενείας που είχε υπουργό η ΝΔ".  Μόνο που η εν λόγω κυρία δεν έχει σχέση με τον ΑθανάσιοΣκορδά, πρώην υφυπουργό Ανάπτυξης, όπως αναφέρει και ο ίδιος σε δήλωσή του.  

"Ο «πολύς» κ. Πολάκης αποδεικνύει ότι δεν διαθέτει ίχνος κρητικής λεβεντιάς.
Από εχθές το απόγευμα ενημερώθηκε ότι, καμία απολύτως συγγενική ή οποιαδήποτε άλλη σχέση δεν υφίσταται με την νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ από 10ετίας και πλέον, όταν διεζεύχθη μακρινό μου συγγενή. Παρꞌ όλα αυτά ο κ. Πολάκης αντί να αναλάβει την ευθύνη του και νꞌ αποκαταστήσει την συκοφαντική αναφορά του, επιλέγει να κρύβεται και να σιωπά" τονίζει ο κ. Σκορδάς. 
"Είναι φαίνεται αδύνατο, να κατανοήσει ο κ. Πολάκης ότι, οι πολιτικές διαφορές δεν μπορούν να υπερισχύουν μιας στοιχειώδους προσωπικής εντιμότητας σε όποιον θέλει να είναι πολιτικός και να εκφράζει ένα μέρος της κοινωνίας. Κρίμα …." προσθέτει.

enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου