Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Λίστα θανάτου από το ISIS – Έλληνες ανάμεσα στους επικηρυγμένους

Λίστα θανάτου από το ISIS – Έλληνες ανάμεσα στους επικηρυγμένουςΟμάδα χάκερ που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος δημοσίευσε στο διαδίκτυο μία λίστα με ονόματα 8.318 ατόμων ανάμεσα τους και Έλληνες και καλεί τους τζιχαντιστές να τους δολοφονήσουν.
Στη λίστα θανάτου που δημοσίευσε το United Cyber
Caliphate περιλαμβάνονται ονόματα, διευθύνσεις και email.
Η ομάδα των χάκερ καλεί τους υποστηρικτές του ISIS να «ακολουθήσουν» όσους περιλαμβάνονται στη λίστα και να τους σκοτώσουν, ώστε «να πάρουν εκδίκηση για τους μουσουλμάνους».
Στο κάλεσμα υπάρχει και μία εικόνα με έναν οπλισμένο μασκοφόρο στρατιώτη. Τη φωτογραφία συνοδεύει το μήνυμα: «Όλος ο κόσμος δεν μπορεί να σταματήσει το Ισλαμικό Κράτος – Έχετε ταχθεί εναντίον μας. Θα σας σκοτώσουμε όλους μαζί».
Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η συγκεκριμένη λίστα με τους επικηρυγμένους του Ισλαμικού Κράτους είναι η πρώτη που περιέχει ονόματα μη Αμερικανών.
Στη λίστα περιέχονται και ονόματα από το Βέλγιο, τη Βραζιλία, την Κίνα, την Εσθονία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Γουατεμάλα, την Ινδονησία, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, την Ιταλία το Βέλγιο, τη Βραζιλία, την Κίνα, την Εσθονία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Γουατεμάλα, την Ινδονησία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Τζαμάικα, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότια Κορέα και τη Σουηδία.
Πηγή: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου