Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Μπουτάρης για Κεντροαριστερά: Να τρέξουν οι διαδικασίες διότι ο κόσμος κουράστηκε

Μπουτάρης για Κεντροαριστερά: Να τρέξουν οι διαδικασίες διότι ο κόσμος κουράστηκε - Κεντρική ΕικόναΣτα Παραπολιτικά 90.1 Fm και στην εκπομπή «Αριστερά –Δεξιά» με το δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο, μίλησε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στις διεργασίες που βρίσκονται σε
εξέλιξη στην Κεντροαριστερά.
Ο κ. Μπουτάρης σημείωσε ότι συμμετείχε και ο ίδιος σε μια από τις επιτροπές και είπε τις απόψεις του για την αυτοδιοίκηση, τονίζοντας ότι «από εκεί και πέρα έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι η οποία συνεισφορά μπορώ να πω ότι έχω στον τόπο σαν πολιτικό πρόσωπο, είναι να είμαι κάλος δήμαρχος».
«Δεν έχω καμία απολύτως φιλοδοξία για τίποτα παραπάνω», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η όλη προσπάθεια που γίνεται για τη συγκέντρωση όλου του χώρου της Κεντροαριστεράς θα πρέπει να γίνει αρκετά γρήγορα γιατί ο κόσμος κουράστηκε.
«Κουράστηκε να ακούει δεν μιλάω με εσένα, μιλάω με εκείνον, μιλάω με τον άλλον…Και επιπλέον στην Ελλάδα δεν έχουμε απαλλαγεί ακόμα από το οθωμανικό προσωποκεντρικό σύστημα του αρχηγού», ανέφερε ο Γιάννης Μπουτάρης.
Στην ερώτηση αν ξεχωρίζει κάποιο πρόσωπο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε τα εξής
« Όχι δεν μπορώ να πω αν θα πρότεινα. Εκείνο που πρέπει να πω είναι το ότι πρέπει να περάσουμε σε πολυκομματικό σύστημα και σε κυβερνήσεις συνεργασίας. Είναι απολύτως απαραίτητο πια! Δεν ξέρω αν θα γίνει με τους καινούργιους εκλογικούς νόμους, τι μαγειρεύουν και τι κάνουν. Δεν ασχολούμαι. Εκείνο που ξέρω είναι ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να συνεχίσει να είναι σαν την Αμερική η οποία και αυτή έχοντας δυο κόμματα ήδη έχει αρχίσει να σπάει αυτό το καθεστώς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου