Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Ο Γιάννης Μανιάτης από το Ρέθυμνο για υδρογονάνθρακες – κεντροαριστερά &.. το νέο του βιβλίο

giannis maniatis (1)Στο Ρέθυμνο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης απ’ όπου άσκησε κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης αναφορικά με τους πολλά υποσχόμενους υδρογονάνθρακες που έχουν μπει στο περιθώριο. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στην κεντροαριστερά, βλέποντας καθοριστικές εξελίξεις μέσα στο φθινόπωρο, οπότε και θα βρεθεί ξανά στην Κρήτη με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου.
Επικίνδυνη ολιγωρία και αδιαφορία στο θέμα της αξιοποίησης των κοιτασμάτων των υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης καταλογίζει στην κυβέρνηση, ο πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης, αφού όπως εξηγεί ότι ακόμη και με την μειωμένη τιμή του πετρελαίου και πάλι πρόσφατα επέδειξαν σχετικό ενδιαφέρον 6 κολοσσοί στη γειτονική Κύπρο, ενώ στην Αίγυπτο αποκαλύφθηκε κοίτασμα μαμούθ που ενισχύει τις προσδοκίες για κάτι ανάλογο στο θαλάσσιο υπέδαφος νότια της Κρήτης.
giannis maniatis (2)
Όσο για την κεντροαριστερά, θεωρεί ότι χρειάζεται ένα.. big bang, μια μεγάλη γενεσιουργό έκρηξη την οποία τοποθετεί στον ερχόμενο Νοέμβρη, οπότε και ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – Ποτάμι θα πρέπει να συμπορευθούν ως ένας ενιαίος πολιτικός σχηματισμός με επιλογή αρχηγού από τη βάση.
Ο Γιάννης Μανιάτης θα επιστρέψει στην Κρήτη το φθινόπωρο για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του υπό τον τίτλο: “Μεταρρυθμίσεις και προοδευτικός πατριωτισμός”
giannis maniatis (1)
Ματθαίος Καπετανάκης 
cretedoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου